Előző
Következő

Élményotthon kivitelezés

Megértésüket kell kérnünk mindazoknak, akik csak kivitelezésre keresnek megoldást. Csapatunk kizárólag az általunk tervezett házak kivitelezését vállalja.
Olyan épületek életre keltésében tudunk és akarunk részt venni, melyek születésében kezdetektől fogva aktívan részt vállaltunk.

Számtalan terv jutott már kezünkbe, ahol a ház funkcionális elrendezése, szerkezeti rendje, részletképzése nem megoldott, vagy erősen megkérdőjelezhető. Ilyen tervekkel csak küszködni lehet, haladni nem és a végeredmény sem lesz megnyugtató a leendő tulajdonosa számára.

Nem tudunk olyan munkában részt venni, amivel alapjaiban nem tudunk egyet érteni, de ezzel gondolom nem vagyunk egyedül.

Azok számára viszont, akik velünk terveztetnek képesek vagyunk teljes körűen levezényelni az építkezést is. Így valóban az valósul meg amit a terveken lát, nem egy butított verzió lesz a végeredmény, amit a "mesterek"* átszabtak.

* "mesterek": Nem csak rossz kivitelezők léteznek. Minden elismerésünk és tiszteletünk azoké, a Mestereké, akik tudásuk legjavát adják, fejlődnek, haladnak a korral, és becsülettel végzik munkájukat az iparág nehézségei ellenére. Nagy szükség van Önökre az építőiparban! A "mesterek" kifejezés nem nekik szól!

Referenciák

Kérhetünk 50mp-et
5 kérdés megválaszolására?

Mekkora házat tervez építeni?

Milyen építési költséggel számol a kivitelezést illetően?

Kivel kivitelezné a házát?

Mikor szeretné elkezdeni az építkezést?

Szándékozik plusz 3-5M forintot beruházni energiatudatos gépészeti rendszerbe?


Köszönjük, hogy segített!