websikehealthcheck

Blog...

Önnek készül az épület vagy csak a magazinok számára?

Önnek készül az épület vagy csak a magazinok számára? - Eckhardt Tibor - Élményotthon Ingatlan

Hogyan lesz személyesen az Ön otthona a projektben készülő konfekció-ház? Ha Ön a tulajdoni lap tartalmától érzi magát otthon, akkor ez az oldal nem Önnek szól. Azoknak szól, akik a mindennapokban nem akarják idegennek érezni magukat a saját házukban. Minden család kialakult szokásokkal éli életét. A lakókörnyezet részben befolyásolja, de leginkább exponálja ezeket a szokásokat. Mindenki szembesül lakása vagy háza előnyeivel és hátrányaival az évek alatt. Nem mindenki fogalmazza meg magának, illetve nem is tudja számszerűsíteni, hogy mit csinálna másként, de érzi mi működik jól, és mi nem…

Amikor egyedi tervezéssel foglalkoztunk minden megrendelőnk esetén megvizsgáltuk a mindennapjaikat…

Az ÉLMÉNYOTTHON közel 10 éve folyamatosan fejlesztett metodikája szerint. Az “Életvitel Felmérő” személyes kitöltésével kezdtük a tervezési folyamatot. Több mint 200 kérdés mentén térképeztük fel ügyfeleink szokásait, mindennapjait, és együtt határoztuk meg Életvitelük hangsúlyos elemeit. Az otthon ezekre a hangsúlyokra kínál megfelelő keretet. Ha nem teszi, úgy a ház akár díjat is nyerhet, tulajdonosai mégsem érzik majd magukénak. 80-100-150-200 millióért azért ez súlyos öngól.

A helyiséglista önmagában alkalmatlan személyre szabott otthon tervezéséhez.

10-15 helyiséget több tízezer féleképpen lehet elrendezni – ebből maximum 3-4 lehet olyan, ami Önnek optimális lehet évtizedekig.

A tervezések alatt az egyedi igények mellett szükségszerűen kirajzolódtak azonosságok is, melyek az aktuális minden család számára prioritás volt.

Ezen információk és tapasztalatok mentén tervezzük projektjeinket, mert lássuk be:
Kit nyugtatna meg, hogy minden szükséges helyiség benne van a házban, csak rossz sorrendben… Engem biztosan nem!

Szeretne elsőként értesülni az új projektekről?

Kérje értesítőnket a gombra kattintva és értesítjük e-mailben az aktuális ÉLMÉNYOTTHON projektekről és az elérhető ingatlanokról!

Eckhardt Tibor
Mindig messze jobb házakat akartunk tervezni mint mások, maradandó értéket nyújtani megbízóinknak. Elsődleges szempont, hogy a lakók életvitelének megfelelő otthonok épüljenek. Hiába szép ugyanis a ház kívülről, ha az elrendezés nem praktikus, nincs térkoncepció és a funkciósor nem könnyíti meg a lakók mindennapjait. Az ÉLMÉNYOTTHON Ingatlancsoport Kft.-nél minden projektünk során ezt tartjuk szem előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük