websikehealthcheck

Blog...

Mitől lesz egy otthon izgalmas és értékálló?

Mitől lesz egy otthon izgalmas és értékálló? - Élményotthon - Eckhardt Tibor

Nem a méregdrága anyagoktól… Döbbenten látjuk azon házterveket az interneten, ahol a vevő mindössze egy felnagyított panel lakás házat kap a beruházótól. Sokszor megtévesztő, hogy kívülről szép a ház, de nem életszerű az elrendezés, a funkciósor. Számtalan igényesen burkolt, festett, bútorozott házat közölnek magazinokban, ahol nincs térkoncepció. Hiába tömünk tele egy házat a világ legdrágább anyagaival, ha téri koncepció nincs az anyagok mögött. Ránézésre exkluzív lesz, de legbelül érzi az ember, hogy valami sántít.

Az ÉLMÉNYOTTHON Ingatlanok esetén a Térélmény erejét építjük minden házba.

Újra és újra igazol az élet: a tér élménye többet ér a számtalan igényesen burkolt, festett, bútorozott, drága anyagokkal épített külsőségeknél. Burkolatot, bútort lehet cserélni, térélményt nem.

A TÉRÉLMÉNY Tervezés irányelvei messze jobb, értékállóbb házakat eredményez, mint az átlag. Ezt ügyfelelink állítják beköltözés után. Évek óta tudatosan építjük fel térsorainkat, a Térélmény Tervezési Szisztéma alapján és nyugtázzuk elégedetten a végeredményt ügyfeleinkkel együtt. 18 éve tervezőként, 7. éve beruházóként igazol minket az élet.

Az elmúlt években drasztikusan csökkent azok száma, akik saját tervükhöz ragaszkodnak. Ők műszaki rajzolót keresnek nem építészt… Ennek elsősorban Önök, építtetők a nyertesei, mert megfelelő építész csapat közreműködésével olyan otthonuk lesz, melyet évtizedekig szívesen laknak!
Nem mondhatják el magukról ezt azok, akik maguk tervezik házukat – nem véletlen.

Ha Ön is többre vágyik, mint azok a házak amit jellemzően maga körül lát, ne adja fel álmait. Nézzen szét az aktuálisan futó projektekben vagy kérje értesítőnket, hogy elsőként, meghirdetés előtt kapjon információt a következő beruházásunkról!

Eckhardt Tibor
Mindig messze jobb házakat akartunk tervezni mint mások, maradandó értéket nyújtani megbízóinknak. Elsődleges szempont, hogy a lakók életvitelének megfelelő otthonok épüljenek. Hiába szép ugyanis a ház kívülről, ha az elrendezés nem praktikus, nincs térkoncepció és a funkciósor nem könnyíti meg a lakók mindennapjait. Az ÉLMÉNYOTTHON Ingatlancsoport Kft.-nél minden projektünk során ezt tartjuk szem előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük